Femeie ucisă în bătaie pe stradă de un tânăr băut, care voia să o jefuiască

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 07 Martie 2018 16:58
Categorie: Şocant

Scene de o cruzime rară, au fost suprinse de camerele de supraveghere într-o comună din Bacău. O femeie de 50 de ani a fost omorâtă în bătaie, lovită cu bestialitate de un adolescent de 16 ani, ajutat de un prieten cu 3 ani mai mare.

Biata femeie, pe care cei doi au vrut să o jefuiască, a fost târâtă în curtea unei şcoli, dar a reuşit la un moment dat să se ridice, şi să o pornească singura spre casă. Băiatul mai mic însă a dat dovadă de o violentă diabolică: a urmărit-o şi a ucis-o.

Scena cutremurătoare s-a petrecut marţi în comuna Solonţ, din Bacău. Femeia de 50 de ani era mama a doi copii. Tocmai ieşise de la Poştă, iar băieţii care au atacat-o au crezut că are mulţi bani la ea. Cei doi băuseră toată ziua.

În imagini se vede cum o acostează pe victima pe stradă şi o lovesc cu brutalitate. Femeia se ridică şi încearcă să scape de ei. Agresorii o trag însă cu forţa în curtea şcolii. Cel de 19 ani cade la pământ cu biata femeie, iar cel de 16 o loveşte crunt cu picioarele, de mai multe ori. La un moment dat tânărul de 19 ani întinde mâinile spre prietenul său, ca şi cum ar vrea să îl oprească.

"Am încercat ca să o ajut şi atunci dintr-o dată nu ştiu cine mi-a dat în cap şi am căzut şi de atunci nu mai ştiu nimic", a declarat tânărul apoi.

Victima a scăpat de bătaia teribilă pentru că în ajutorul său a sărit un angajat al şcolii, care i-a alungat pe agresori. În ciuda loviturilor primite, se poate ţine pe picioare şi iese din curtea şcolii. Din păcate, fochistul care i-a sărit iniţial în ajutor nu a însoţit-o mai departe.

Ceva mai încolo, băiatul de 16 ani n-a lăsat-o pe biata femeie să scape cu viaţa din mâinile lui. A urmărit-o pe uliţă, când victima abia reuşea să se îndrepte spre casă, şi a atacat-o iar. Cu răni grave la cap, femeia şi-a dat sufletul.. Nişte vecini au găsit-o plină de sânge, în drum.

Sincron Cristinel Ciocântă - şef secţia penală parchetul tribunalului Bacău: "Minorul aflat în stare de ebrietate a acostat şi urmărit victima pe o uliţă din sat iar la un moment dat în faţa porţii unei locuinţe a lovit-o pe aceasta în mod repetat cu picioarele în zona capului cauzându-i leziuni craniene grave care au condus la deces."

Adolescentul acuzat de crimă a fost arestat. Oamenii din sat îi ştiau de frică, din cauza comportamentului său violent. Unei vecine care chiar l-a găzduit i-a furat maşina, cu care a ajuns într-un şanţ.

"A stat la mine o lună de zile a stat în casă şi i-am dat mâncare pentru că e un băiat amărât. A dispărut maşina şi nu a vrut să spună că el a luat-o. A doua zi a sunat cineva şi mi-a spus că este maşina într-un şanţ", relatează femeia.

"O grămadă de belele a făcut iar poliţia nu a luat în consideraţie. A spart magazine a furat drujbe a făcut ce a vrut", spune un vecin.

Mama băiatului spune că nici ea se mai înţelegea cu fiul său, în ultima vreme. "Nimeni nu a ştiut că băiatul meu va face aşa. Când am auzit ce era să mai fac?"

Dacă va fi găsit vinovat de omor, suspectul risca să îşi petreacă următorii 15 ani într-un centru de detenţie.

Moarte misterioasă a unei familii din Marea Britanie. Trupurile, descoperite la 130 de kilometri depăratare
Moarte misterioasă a unei familii din Marea Britanie. Trupurile, descoperite la 130 de kilometri depăratare
VIDEO PROTVPLUS.RO
sarpe, masina, australia,
Familia a înlemnit. Ce a ieșit de sub capota unei mașini aflate în mers. VIDEO
Și-a bătut partenera, apoi a dat foc la casă. Explicația unui botoșănean pentru incident
Un tânăr de 27 de ani ar fi agresat sexual un băiat de 6 ani. Ce au descoperit medicii
Un barbat a intrat cu o drujbă într-un bar plin cu clienți și s-a năpustit asupra lor. VIDEO
Elevă de 16 ani, filmată întreţinând relaţii intime cu colegii. Unde au apărut imaginile
A violat un băiat de 14 ani pentru „a scăpa de depresie”. Ce a declarat copilul
Eastlake PD
Bărbat arestat după ce a bătut un pedofil prins în timp ce molesta un copil
Şi-au dus fiica la medic ca să îi scoată ochii. „Copiii spuneau că e un monstru”
Pedeapsa primită de femeia care a ascuns cadavrele bebelușilor săi în pod
Momentul în care un bărbat se prăbușește cu un avion furat. Voia să-și ucidă soția
Șobolani cusuți pe burtă, găsiţi lângă penitenciare. La ce îi foloseau deţinuţii
Un bebeluș a murit în urma unei intervenții chirurgicale la care a fost supus acasă