Femeie injunghiata in strada de o batrana de 71 de ani, in centrul Sibiului. De la ce a pornit totul

Dată publicare: 01-06-2017 19:03
Dată actualizare: 04-06-2017 01:20


femeie cu un cutit in mana

Femeie injunghiata pe o strada din zona centrala a Sibiului de o alta femeie cu care a avut un conflict spontan

O femeie de 59 de ani a fost injunghiata, joi dupa-amiaza, pe o strada din zona centrala a municipiului Sibiu de o alta femeie cu care a avut un conflict spontan. Victima este constienta si primeste ingrijiri medicale.

UPDATE 20:20 Femeia de 59 de ani injunghiata, joi dupa-amiaza, pe o strada din zona centrala a municipiului Sibiu a fost transportata la Spitalul Judetean, unde medicii au constatat ca are rani superficiale, nefiind necesara internarea acesteia. Agresoarea, in varsta de 71 de ani, a fost internata la Spitalul de Psihiatrie din oras, iar politistii continua cercetarile. Intre timp, reprezentantii Biroului de Investigatii Criminale au decis internarea agresoarei in Spitalul de Psihiatrie, unde va sta pe durata cercetarilor.

Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru loviri si alte violente, urmand sa le audieze pe cele doua femei, dar si martori. Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca cele doua femei se cunosteau si, din cauza unui conflict spontan, cea mai in varsta a injunghiat-o pe prima cu un cutit de bucatarie, pe care a spus nu se stie de ce il avea asupra sa. De asemenea, se pare ca cele doua femei se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au declarat ca o femeie de 59 de ani a fost injunghiata de o alta femeie, in varsta de 71 de ani, cu care a avut un conflict spontan.

Incidentul s-a produs pe o strada din zona centrala a municipiului Sibiu, femeia ranita fiind constienta si primind ingrijiri medicale.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO