Femeie din Vaslui, în stare critică după ce și-ar fi dat foc. Rudele vin cu o ipoteză șocantă

01-08-2018 16:47


O femeie de 46 de ani, din judeţul Vaslui, a ajuns în stare critică la spital, cu arsuri de gradul 4 pe 90% din suprafaţa corpului, după ce, spune soţul ei, şi-ar fi dat singură foc.

Rudele pacientei bănuiesc însă că bărbatul ar fi vinovat. Victima este internată acum în stare gravă, la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Poliţia a început o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat exact în familie. 

Incidentul s-a petrecut în timpul zilei, în curtea casei în care locuiesc cei doi soţi. Bărbatul povesteşte că avea de lucru în gospodărie, iar la un moment dat a auzit ţipete.

Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, spune că şi-a găsit soţia cuprinsă de flăcări. Omul a sunat la 112, iar femeia a fost transportată la spitalul din Huşi. Pentru că era în stare gravă, pacienta a fost transferată la Spitalul de Arşi din Capitală.

Rudele femeii spun că, de fapt, soţul i-ar fi făcut rău femeii. Susţin că omul îşi bănuia soţia de infidelitate, mai ales că el, ca şofer, pleca des în curse în Germania. De aici ar fi plecat tot scandalul.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi spun că iau în calcul toate ipotezele.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO