Femeie din Buzău înjunghiată de fostul iubit în centrul pentru victimele violenței domestice

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Atac sângeros într-un centru de protecţie pentru femeile agresate în Râmnicu Sărat. Un bărbat de 43 de ani şi-a urmărit fostă iubită, şi ca să stea de vrba cu ea, a venit înarmat.

După un schimb dur de replici, femeia a fost înjunghiată, iar atacatorul a reuşit să fugă. În cele din urmă, s-a predat la Focşani şi a fost reţinut imediat! Între timp, victima a primit îngrijiri medicale şi a fost salvată!

Incidentul a avut loc chiar în sediul centrului de protecţie, unde femeia respectivă ar fi acceptat să se întâlnească cu fostul partener, de fata fiind şi membri ai personalului instituţiei. În timpul discuţiilor dintre cei doi, bărbatul a devenit agresiv şi, după câteva cuvinte dure, a atacat-o cu un cuţit.

Angajaţii centrului au solicitat imediat sprijinul medicilor, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital.

Poliţiştii l-au căutat pe bărbat în Râmnicu Sărat, dar nu au dat de el. La câteva ore după atac, bărbatul s-a predat poliţiştilor din Focşani şi le-a povestit tot ce-a făcut.

Cazul este acum cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Potrivit anchetatorilor, centrul pentru victimele violenţei din Râmnicu Sărat nu are agenţi de pază, ci doar un buton de panică în caz de urgenţă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO