Femeie de 60 de ani, lovita mortal in Bucuresti dupa ce a traversat prin loc nepermis. Declaratiile martorilor se contrazic

Ultima actualizare: 20-03-2017 06:47

O femeie in varsta de 60 de ani din Bucuresti a murit joi seara dupa ce a fost izbita puternic de o masina.

Victima a vrut sa traverseze o sosea intens circulata printr-un loc nepermis, desi la aproximativ o suta de metri este o trecere de pietoni. Medicii chemati de urgenta au reusit sa o stabilizeze, dar, la spital, in ciuda eforturilor, s-au vazut nevoiti sa declare decesul.

Accidentul a avut loc joi seara pe Soseaua Mihai Bravu din Bucuresti. Soferul sustine ca femeia in varsta de 60 de ani i-a aparut brusc in fata masinii si nu a reusit sa evite impactul.

Mama soferului, martor: "La cativa centimetri am vazut-o izbindu-se de oglinda, adica masina mergea si ea si-a continuat drumul. Aici nu este trecere ee pietoni. Nu avea viteza."

Martorii, care au si sunat la 112, povestesc insa altceva.

Martor: "Avea viteza pentru ca a aruncat-o in aer. Dintr-o data am auzit impactul si am vazut cum zboara doamna, am acordat primul ajutor."

Victima a fost resuscitata de medici la fata locului, apoi, dupa ce au stabilizat-o, au transportat-o la spitalul Floreasca. Dar, in cele din urma, femeia s-a stins. Intre timp, politistii au inceput cercetarile.

Ovidiu Munteanu, Politia Rutiera Bucuresti: "A traversat prin loc nepermis si fara sa se asigure, fiind suprinsa si accidentata de un autoturism. Conducatorul auto a fost testat si nu consumase bauturi alcoolice."

Pe numele soferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO