Femeie condamnata la inchisoare pentru ca a facut sex cu fiul de 12 ani, in timp ce iubitul ei ii urmarea pe camera web

Ultima actualizare: 08-08-2014 07:12
camera web

O femeie a fost condamnata la inchisoare pentru ca a facut sex cu fiul ei de 12 ani, in timp ce partenerul ei urmarea totul prin intermediul camerei web.

Iubitul femeii, in varsta de 38 de ani, care nu este tatal baiatului, nu se afla in tara. In timp ce femeia facea sex cu propriul fiu, el ii dadea instructiuni si ii spunea ce vrea sa vada, potrivit metro.co.uk.

Femeia din Marea Britanie, a carei nume nu a fost facut public de catre anchetatori pentru a fi protejata identitatea fiului ei minor, a spus in timpul anchetei ca ii dadea "lectii de sex" fiului ei.

Judecatorul Michael Longman i-a spus: "Comportamentul avut fata de fiul tau contravine oricaror instincte umane. A intervenit dupa ce a aparut in viata ta un barbat care te controleaza, un barbat care merita si el sa fie pedepsit, insa se afla in afara jurisdictiei noastre si nu poate fi investigat".

Desi barbatul locuieste in alta tara, politia a contactat autoritatile locale si a solicitat ca acesta sa fie predat pentru a fi cercetat pentru faptele sale.

Femeia a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru ca a facut sex cu un copil care nu a implinit varsta de 13 ani. Baiatul abuzat, dar si celalalt copil al femeii, sunt in grija unor parinti sociali.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO