Femeie accidentată mortal. Șoferul susține că a fost împinsă în fața mașinii de iubitul ei

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Accident controversat, miercuri noapte, în judeţul Botoşani. O femeie de 40 de ani a fost lovită mortal de o maşină, iar şoferul susţine că ar fi fost împinsă. Ba mai mult, spune că iubitul ei ar fi făcut gestul înfiorător.

Respectivul neagă însă orice amestec, dar este acum sub supraveghere, deoarece avea o armă albă asupra lui şi a devenit violent atunci când poliţiştii l-au luat la întrebări.

Tragedia s-a petrecut chiar în apropiere de casa victimei, în comuna Hlipiceni. Femeia locuia împreună cu fiul său, în vârstă de 12 ani, şi cu iubitul ei. Băiatul a fost martor la accident, dar nu a putut povesti nimic, deoarece a suferit un şoc. Şoferul, în vârstă de 58 de ani, a vorbit însă cu poliţiştii, iar declaraţia lui e tulburătoare.

Mihai Tiliuță, şoferul maşinii: "Eu nu am văzut nicio persoană în faţa mea. Am simţit o zdruncinătură şi am zis că e un câine. A venit lângă mine o persoană şi spune ”ai omorât-o!” Concubinul ei ar fi împins-o. Şi un copil din familia lor ar fi spus că ”tata a împins-o pe mama.”"

Localnicii susţin varianta şoferului.

"A bătut-o şi ea a fugit cu tot cu copil. A venit în stradă, direct în faţa maşinii. Şoferul susţine că concubinul a împins-o. După accident, am venit şi când l-am întrebat ce s-a întâmplat, el a spus că a fost împinsă", povestește un vecin.

La fața locului a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă. Salvatorii n-au mai putut face însă nimic pentru biata femeie.

Bogdan Ursu, Ambulanța Botoşani: "La locul solicitării am găsit o victimă de aproximativ 40 de ani decedată. Leziunile erau incompatibile cu viaţa."

Între timp, poliţiştii au constatat că partenerul femeii, care a negat orice acuzaţie, era băut şi avea asupra lui un cuţit. Ba mai mult, a devenit violent, spun surse din ancheta. Când au văzut că situaţia degenerează, oamenii legii l-au dus pe individ la Spitalul de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate. Totodată, au început investigaţiile şi încearcă să afle cum s-a întâmplat de fapt accidentul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO