"Femeia Dragon" si-a taiat urechile ca sa semene si mai mult cu o reptila. Transformarea socanta prin care a trecut Tiamat

Ultima actualizare: 06-09-2016 07:15
femeia dragon

Eva Tiamat Baphomet Medusa, cunoscuta ca "Femeia Dragon", continua seria transformarilor socante.

Dupa ce si-a tatuat corpul si si-a facut operatii estetice ca sa arate precum o reptila, "Femeia Dragon" a socat din nou cu o decizie extrema.

Richard Hernandez, fost bancher, s-a considerat mereu femeie, desi s-a nascut barbat. Pe durata a mai multi ani, Richard, nascut in Texas, Statele Unite a suferit o serie de operatii si interventii care l-au transformat radical.

Aceasta si-a taiat urechile pentru a semana si mai mult cu o reptila. Conform New York Post, operatiile au costat pana acum 60.000 de dolari, insa Tiamat a explicat si de ce a luat decizia radical.

"Mama mea naturala m-a abandonat in padure, cand era mic, si asa mi-am descoperi parintii reptilieni. Transformarea mea de astazi este un omagiu adus parintilor mei, de fapt" a declarat acesta pentru New York Post.

Modifcarile prin care a trecut i-au ascutit simturile, asa cum singur declara. "Pot sa vad perfect, auzul meu este si mai dezvoltat, pot sa respir mai usor si nu-mi mai cade parul".

Desi oamenii sunt socati de cele mai multe ori cand apare pe strada, Tiamat spune ca "sunt un om ferciit, cel mai fericit din viata mea".

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO