Femeia care si-a ucis baietelul de 8 zile, arestata preventiv. A povestit ca si-a omorat copilul pentru ca semana cu amantul

Ultima actualizare: 17-06-2015 07:00

Si-a zdrobit pruncul pentru ca semana cu amantul. Tanara din Barlad, care si-a transat baietelul de 8 zile, si-a recunoscut fapta in fata anchetatorilor. Le-a marturisit ca micutul era rodul unei relatii extraconjugale si a vrut sa scape de el.
 

Sambata seara, judecatorii au arestat-o pentru 30 de zile, insa femeia risca sa-si petreaca tot restul vietii in puscarie pentru omor calificat.

Fara sa arate vreo urma de regret, femeia de 26 de ani le-a povestit anchetatorilor cu lux de amanunte cum a procedat ca sa scape de fructul unei iubiri interzise. A recunoscut ca a avut o relatie extraconjugala si banuia ca astfel a ramas insarcinata.

In mintea ei, micutul nevinovat semana cu amantul si din acest motiv nu l-a mai suportat si i-a sfartecat trupul plapand.

Alice Ruja, procuror criminalist: "Dupa ce a plecat sotul la serviciu si a ramas acasa cu baiatul de 4 ani si un nepot de 7, a iesit cu bebelusul in curte si, in soare, a vazut pe chipul copilului ca seamana cu amantul. Atunci a decis sa-l omoare."

Fratiorul bebelusului si un verisor au asistat la scenele de o cruzime greu de imaginat. Baiatul de 7 ani si-a sunat imediat mama si i-a povestit plangand ca pruncul este in pericol. Femeia a venit intr-un suflet si a gasit-o pe criminala in baie. Isi facuse dus, cu trupul neinsufletit langa ea.

Alice Ruja, procuror criminalist: "Ea a zis ca e bine, nu s-a intamplat nimic. A intrebat-o unde e bebelusul si i-a zis ca nu mai este."

"Este omor calificat, am retinut omor calificat prin cruzime. A recunsocut fapta in fata judecatorului si a fost arestata preventiv. O sa-i facem expertiza psihiatrica. E si solicitarea ei. E si dorinta noastra, sa vedem in ce stadiu e si ce a fost in mintea ei cand a comis fapta", a mai spus procurorul.

Tanara a mai fost internata la psihiatrie, dupa ce i-a dat viata primului copil. Dupa aceasta nastere insa, a avut un comportament normal si nimeni nu a banuit ca e ceva in neregula cu ea.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO