Expertiza psihiatrica in cazul femeii care si-ar fi transat barbatul a fost amanata. Suspecta a facut crize de isterie

Ultima actualizare: 27-09-2015 07:29

Procurorii sunt nevoiti sa amane expertiza psihiatrica in cazul fostei profesoare din Roman, acuzata ca si-a omorat sotul, apoi a incercat sa scape de cadavru.

Asta dupa ce suspecta, aflata in arest, a refuzat sa mai manance si a facut crize de isterie, chiar cand ar fi trebuit sa se faca transferul in Capitala, la Jilava.

Femeia aflata acum in arestul IPJ Neamt, trebuia sa fie joi in Bucuresti. Iar in zilele urmatoare, la Jilava, urma sa ii fie facuta expertiza psihiatrica. Miercuri, insa, pe cand se faceau ultimele pregatiri pentru transfer, suspecta a inceput sa tipe si a fost dusa la spitalul din Piatra Neamt, pentru analize. Asta pentru ca, de mai bine de o saptamana, de cand a fost retinuta, a refuzat sa mai manance si a semnat o hartie prin care s-a declarat in post negru.

Joi, suspecta a mers iarasi la spital, o decizie in privinta sa urmand a fi luata zilele urmatoare. La inceputul saptamanii trecute, femeia de 64 de ani a fost prinsa, dupa ce a lasat trei saci la o pubela din judetul Iasi, in care erau fragmente din trupul fostului ei sot.

In locuinta lor din Roman, anchetatorii au gasit si alte fragmente de cadavru. Suspecta nu recunoaste ca si-a omorit sotul.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO