Etnobotanicele l-au transformat intr-un criminal. Un tanar din Bacau si-a injunghiat mortal mama

26-10-2012 18:08


Drogurile au distrus o familie din Bacau. Fiul cel mare, in varsta de 26 de ani, consumator de substante etnobotanice, si-a ucis mama joi seara.

Culmea este ca tatal si fratele lui mai mic erau acasa cand s-a intamplat totul, dar au intervenit abia cand au auzit tipetele femeii, venind dinspre bucatarie.

Mama baiatului incerca de ani de zile sa-l convinga sa nu se mai drogheze.

Cu o furie oarba, tanarul de 26 de ani s-a napustit asupra mamei sale si a injunghiat-o cu un cutit.

In camera alaturata se afla si tatal sau. Barbatul a auzit tipetele, insa, cand a intrat in bucatarie, era deja prea tarziu. Fiul sau era plin de sange, iar sotia lui, moarta.

Prietenii si rudele spun ca tanarul consuma frecvent etnobotanice. N-a vrut s-o asculte pe mama sa, care il certa pentru ca nu isi cauta de lucru si a inceput sa o loveasca.

Mama tanarului avea 52 de ani si era asistenta la farmacia spitalului de Pneumoftiziologie din Bacau. Colegele ei stiau ca de 3 ani se lupta sa-si scape fiul, dependent de etnobotanice.

Procurorii nu au reusit sa stea inca de vorba cu tatal lui, aflat in stare de soc. L-au audiat in schimb pe criminal.

Tanarul urmeaza sa fie expertizat psihiatric si risca sa stea 25 de ani dupa gratii pentru fapta sa.

In ultimul timp, femeia era din ce in ce mai suparata ca doar ea ducea greul casei, fiind singura salariata. Se pare ca baiatul care a ucis-o avea si o relatie cu care ea nu era de acord.

Din ce in ce mai des in ultima vreme aveau certuri, mama reprosandu-i baiatului ca nu-si gaseste un rost in viata.

Toti colegii o apreciau si o cunosteau ca pe un coleg model. Baiatul nu a recunoscut in fata anchetatorilor ca este consumator de etnobotanice si a afirmat ca mama lui a fost cea care l-a atacat prima cu cutitul.

Nu a putut spune insa care ar fi fost motivul pentru care s-au luat la cearta. Tanarul va fi supus unui control de specialitate, care va trebui sa dezvaluie daca baiatul este intr-adevar bolnav psihic sau doar produsele halucinogene i-au distrus viata.

VIDEO PROTVPLUS.RO