Erau împreună de la 13 ani şi au murit într-un accident la câteva minute după nuntă

Ultima actualizare: 25-08-2019 13:44
Doi tineri au murit într-un accident la câteva minute după ce s-au căsătorit
Christina Fontenot

Tragedie în Statele Unite după ce doi tineri au murit într-un accident la doar câteva minute după ce s-au căsătorit.

Harley Joe Morgan, 19 ani și proaspăta sa soție, Rhiannon Boudreaux Morgan, 20 de ani, doar ce semnaseră actele de căsătorie când s-au ciocnit cu o camionetă pe străzile unui orășel din Texas.

Tinerii, care se cunoșteau încă din copilărie, au murit pe loc, în timp ce șoferul camionetei a scăpat nevătămat, potrivit metro.co.uk.

Martore la accident au fost mama și sora băiatului, care se aflau într-o mașină în spatele celei în care se aflau cei doi tineri.

Lashawna Morgan, mama băiatului, povestește cum a asistat la cel mai negru coșmar pe care și-l putea imagina, iar imaginile o vor bântui pentru tot restul vieții.

“S-au iubit încă de când s-au cunoscut, la 13 ani. Doar ce se căsătoriseră. N-au fost căsătoriți nici măcar cinci minute,” a spus femeia.

Harley și Rhiannon plănuiau ca în decembrie să organizeze o ceremonie mai mare în care să își invite întreaga familie și toti prietenii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO