Elevă violată şi bătută de peste 500 de bărbaţi. Poliţiştii i-au făcut tot ei dosar penal

Ultima actualizare: 07-10-2019 10:25
minora violata
iStock

O minoră, victima traficanţilor de persoane, a fost violată de sute de bărbaţi într-un oraşel din Marea Britanie, iar autorităţile nu au făcut nimic pentru a o ajuta.

Sunday Mirror a dezvăluit un caz absolut şocant, descoperit în cursul unui anchete asupra traficului de persoane din oraşul Telford, în Marea Britanie. O tânără, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost violată de peste 500 de bărbaţi, primul abuz având loc atunci când avea doar 11 ani.

Fata a povestit cum, la scurt timp după ce se mutase în Telford, şi-a făcut un prieten, iar acesta i-a prezentat-o vărului său mai mare, care a început să o exploateze sexual în cadrul unei reţele de prostituţie. A fost violată mai întâi de prietenii bărbatului, apoi oferită clienţilor, deseori imediat ce se întorcea de la şcoală. Din cauza absenţelor u a mai putut merge nici la ore, mama sa a învinuit-o tot pe ea pentru tot ce i se întâmpla, iar asistenţii sociali şi poliţia au refuzat să o ajute.

„Un bărbat m-a dus într-o hală dezafectată, m-a violat şi m-a bătut. Strigam, sperând că cineva o să îmi sară în ajutor, credeam că mă va ucide. A luat o mână de pietriş şi mi-a îndesat-o în gură, apoi m-a ţinut de nas ca să tac”.

Dacă refuza clienţii, fata era bătută cu sălbăticie de liderul reţelei, care se dădea drept iubitul ei. Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de viol, dar procurorii nu au putut proba acuzaţiile, astfel că a fost eliberat şi s-a răzbunat din nou pe ea. Mai mult, tânăra s-a ales şi cu dosar penal pentru prostituţie, autorităţile amendând-o de peste 50 de ori. În final, a reuşit să fugă din Telford şi să îşi refacă viaţa.

Ancheta Sunday Mirror a devăluit că, în ultimele decenii, aproape 1.000 de minore din acest oraş cu 150.000 de locuitori din comitatul Shropshire au fost exploatate sexual, în cel mai grav scandal de acest fel din istoria Marii Britanii. Autorităţile au demarat abia acum o anchetă, în care multe dintre victime au acceptat să depună mărturire

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO