Elev de a V-a, bătut de unchiul unei colege din cauza unei glume. L-a urmărit cu maşina

Ultima actualizare: 06-03-2019 17:41

Incident revoltător, în judeţul Argeş. Un bărbat agresiv a lovit un copil de 12 ani.

Băiatul, coleg de clasa cu nepoata agresorului, a făcut o glumă cu fata iar unchiul, anunţat de o vânzătoare care a înţeles greşit joaca elevilor de clasa a 5-a, a intervenit revoltat. Acum va răspunde în faţa legii pentru ieşirea necontrolată.

Băiatul face des glume spun dascălii. Niciodată, însă, nu s-a ajuns la violenţe. Luni seara, a mers împreună cu mai mulţi colegi, la un magazin de lângă şcoală. A şicanat o fetiţă lovind-o pe insistent pe umăr şi prefăcându-se că îi cere bani pentru o îngheţată. Vânzătoarei i s-a părut nepotrivit gestul şi a dat alarma.

După ce a plecat din magazin,băiatul s-a îndreptat spre staţia de autobuz. În numai câteva minute, dintr-o maşină a coborât un individ care l-a lovit, violent, peste faţă.

Minerva Rizea, director scoala Bascov: " Unchiul fetiţei i-a prins pe cei doi din urmă, probabil să întrebe ce se întâmplă şi s-a întâmplat fapta care este regretabilă.Îmi pare rău că adulţii nu înţeleg că altfel se rezolva aceste probleme.

Băieţelul s-a dus glonţ la poliţie, însoţit de o altă colegă. Cum băiatul avea dureri puternice la ureche, bărbatul şi-a dus fiul la un control ORL. Din fericire, nu are traume severe, dar tatăl aşteaptă rezultatul raportului medico-legal.

Agent şef principal Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş :" Părinţii minorului au formulat plângere prealabilă, iar în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violente."

Cel acuzat de agresiune nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Ar vrea să se împace cu familia victimei, susţine tatăl băiatului lovit.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO