Drumul National 1 a fost din nou scena unui accident grav. O soferita a adormit la volan si a izbit 2 masini pe contrasens

14-05-2017 07:44

Drumul National 1, cel mai circulat din Romania si totodata cel mai periculos, a fost din nou locul unui accident in care opt persoane au fost ranite.

O soferita de 45 de ani ar fi adormit la volan si a patruns pe contrasens, unde a izbit alte doua masini care circulau regulamentar.

7 dintre victime, printre care si doi minori, au suferit rani si au fost duse la spital pentru investigatii.

Scenele s-au derulat pe drumul national 1, la iesirea din Alba Iulia. O soferita din Maramures, in varsta de 45 de ani, ar fi adormit la volan si a pierdut controlul volanului. A intrat pe contrasens unde a izbit o masina care circula regulamentar, dupa care a fost proiectata in alt autoturism. Bucati din masinile serios avariate au fost aruncate cativa metri pe sosea.

Sofer, martor: "A intrat direct in noi pe contrasens, l-a lovit inainte pe ala de Hunedoara, din ala a ricosat si a intrat direct in noi. Femeia a zis ca a adormit la volan ca era obosita, a patinat vreo 10 metri".

Toate cele opt persoane aflate in cele trei autoturisme au suferit rani usoare. 7 dintre ele, dintre care doi minori, din masina condusa de femeia de 45 de ani, au fost duse la spitalul de urgenta din Alba Iulia.

Circulatia a fost ingreunata in zona cateva zeci de minute. Pe numele soferitei a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.


VIDEO PROTVPLUS.RO