Doua tinere din Iasi au fost la un pas de moarte din cauza unui selfie. "Am auzit o bubuitura, cand m-am uitat, doua fete"

Dată publicare: 09-05-2015 07:17
Dată actualizare: 12-05-2015 06:55


Moda selfie-urilor duce din nou la incidente infricosatoare. Doua eleve din Iasi au fost la un pas de moarte dupa ce s-au aventurat pe un vagon CFR pentru a-si face cateva fotografii.

S-a format insa un arc electric de 27 de mii de volti, iar fetele - de 17, respectiv 18 ani - s-au electrocutat. Un barbat care a facut armata la pompieri si era in zona le-a sarit in ajutor. Una dintre tinere e in stare critica.

Cele doua fete se intorceau de la scoala. S-au oprit sa faca insa cateva poze si s-au urcat pe un vagon. Dar au provocat un arc electric, iar impactul a fost extrem de dur. Ambele au fost arse pe trup, iar una dintre ele a fost aruncata la pamant.

"Cand am urcat sa traversez pasarela am auzit o bubuitura”, povesteste barbatul care le-a salvat. „Cand m-am uitat, doua fete. Una cazuta jos, vaileu - vaileu. Am strigat puternic la cealalta mai lasa-te jos, uite acum vin eu, eu facand armata la pompieri. S-au urcat sa faca poze ...am zis cum v-ati gandit?!"

Barbatul nu a stat pe ganduri si a intervenit rapid cand a vazut ca una dintre fete ardea. "M-am urcat pe burta taras, am stins hainele de pe ea. Mi-a dat cineva un pulover si am stins-o pe fata si am acoperit-o."

Salvatorul a sunat repede si la 112 si in zona au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor. Cele doua tinere au fost transportate la doua spitale din Iasi. Medicii spun ca fata de 17 ani a fost stabilizata, dar colega ei cu un an mai mare e in stare critica.

Un incident tras parca la indigo a avut loc in urma cu o luna si in Bucuresti. Doi tineri au ajuns in stare grava la urgenta dupa ce s-au electrocutat pe o pasarela feroviara din parcul Herastrau, incercand sa faca un sefie. In urma socului, au cazut in gol 4 metri.


VIDEO PROTVPLUS.RO