Două persoane au murit într-un accident produs de șoferul unei mașini cu volan pe dreapta

04-12-2019 12:57

Grav accident de circulaţie miercuri dimineaţă în localitatea Luncani, judeţul Cluj.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa după ce un şofer a intrat pe contrasens şi nu a mai putut evita o autoutilitară care circula regulamentar.

Şoferul, în vârstă de 30 de ani, conducea o maşină cu volanul pe dreapta şi, ajuns pe contrasens, s-a izbit frontal de o camionetă.

Martor: "Un băiat o venit şi o strigat la mine 'Dă telefon să vină salvarea că am avut un accident'. Soţia a sunat şi, în câteva minute, a venit salvarea. Erau două persoane în maşină care nu s-au putut scoate şi 3 erau jos. Erau băieţi tineri."

Doi pasageri din autoturism -un bărbat de 37 de ani şi unul de 47 - au murit la câteva minute după producerea impactului. Şoferul şi un alt pasager au scăpat cu viaţa.

Comisar Sergiu Dan Iulian, Serviciul Rutier Cluj: "Conducătorul autoturismului nu a apreciat corespunzător încadrarea sa pe bandă. Facem menţiunea că autoturismul avea volan pe dreapta, a pătruns parţial pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară din sens opus. "

Locotenent Vlad Borș, ISU Turda: "Echipajul a constatat o persoană aflată în afară autoturismului decedată şi o altă în autoturism la fel declarată decedata. Echipajul a intervenit pentru descarcerarea victimei şi o persoană a fost transportată la spital."

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate pe o singură banda de mers, pe durata cercetărilor.

Tags: accident, cluj,


VIDEO PROTVPLUS.RO