Trupurile tinerilor de 17 ani care s-au inecat pe litoral, aduse la suprafata. Cei doi ignorasera avertismentul salvamarilor

Ultima actualizare: 27-08-2016 07:05

Scafandrii au reusit sa gaseasca si sa aduca la tarm trupurile celor doi tineri de 17 ani care au disparut in apele marii, unul la Mangalia, celalalt in Saturn.

Cel care a pierit in valuri in Mangalia va fi inmormantat langa tatal sau care si-a pierdut viata in aceeasi zi, tot in marea agitata. Adolescentul inecat la Saturn era din Mures si venise, de asemenea, cu familia la mare.

Cei doi tineri au pierit in statiuni diferite, dar in conditii asemanatoare. Au ignorat avertismentele salvamarilor si s-au avantat in marea furioasa cu valuri si curenti puternici.

Familia tanarului mort la Mangalia este devastata, tatal adolescentului a pierit in aceeasi zi si in acelasi loc. La Saturn, baiatul de 17 ani a fost dus in larg de curenti si cu greu a fost recuperat de scafandri abia doua zile mai tarziu.

Pe de alta parte, salvamarii de la malul marii au un avertisment pentru toti turistii aflati pe litoral. Joi, din cauza curentilor puternici si a valurilor, pe toate plajele se va arbora STEAGUL ROSU care interzice scandatul.

Nu va puneti viata in pericol pentru o baie in mare!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO