Trei paznici ucişi la o fabrică de ciment din Capitală. Poliţia are 2 suspecţi

17-07-2018 07:34


Doi bărbaţi au fost reţinuţi azi-noapte în cazul celor doi paznici găsiţi morţi, ieri dimineaţă, într-o clădire dezafectată din sectorul 6.

Este vorba de doi angajaţi ai unei fabrici de ciment pe care victimele aveau misiunea să o păzească. Suspecţii vor fi prezentaţi astăzi judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Ei sunt bănuiţi şi de un alt omor petrecut în urmă cu aproape 1 an.

După ce angajaţi ai firmei de ciment din sectorul 6 au fost audiaţi ore în şir, în timpul nopţii, poliţiştii au reţinut doi suspecţi. Ei sunt bănuiţi că i-ar fi ucis pe cei doi paznici, unul în vârstă de 53 de ani şi celălalt de 65 , găsiţi luni dimineaţă într-o hală dezafectată.

Moartea celor doi paznici ar fi rămas neobservată poate multă vreme dacă fiica uneia dintre victime nu s-ar fi alertat. Luni, ea a sunat insistent la telefon şi când a văzut că nu i se răspunde a alertat autorităţile".

"Cei doi agenţi care au venit să îi schimbe dimineaţa, au venit la 6 dimineaţa nu i-au găsit în post. A găsit în schimb hainele civile", spune patronul.

Cei doi paznici au fost descoperiţi într-o hală dezafectată, situată sub clădirea de birouri a fabricii pentru care lucrau, printre gunoaie. Spaţiul nu mai era folosit, iar munca lor nu presupunea să intre acolo. Anul trecut un alt paznic şi -a găsit sfârşitul în aceleaşi condiţii însă cazul nu a fost elucidat nici până în ziua de astăzi.

" Am mai avut avut un agent care a fost ucis şi dus în hruba dezafectată. l-am găsit dezbrăcat ucis la vreo 30 de zile după ce l-am căutat peste tot", relatează patronul.

Acum cei doi angajaţi reţinuţi azi noapte sunt bănuiţi că ar fi şi autorii crimei petrecute anul trecut. Marţi, cei doi vor fi prezentaţi procurorilor cu mandat de arestare preventivă.

VIDEO PROTVPLUS.RO