Doi muzicanti au murit intr-un accident grav, in Bistrita. Masina lor s-a izbit intr-un semn de intrare in localitate

15-05-2017 09:21

Alin Molnar, un cunoscut interpret de manele in varsta de 35 de ani, din Bistrita, si-a pierdut viata impreuna cu un prieten tobosar,

intr-un tragic accident de masina.

Cei doi se intorceau de la o petrecere terminata duminica noapte si in localitatea Anies cantaretul a pierdut controlul volanului si a intrat cu viteza intr-un cap de pod. Paramedicii s-au straduit sa-i salveze, dar ranile celor doi erau mult prea grave.

Alin de la Bistrita, un cunoscut cantaret de manele, se intorcea de la un botez, cand a pierdut controlul volanului, iar masina s-a zdrobit de un cap de pod, in localitatea Anies. Si el, si prietenul sau, de pe scaunul din dreapta, au ramas prinsi in caroseria distrusa.

"Am auzit o bubuitura si am vazut praf, mult praf. Am pus mana pe el, sa-l scot afara, n-am putut", spune un martor.

Martorii au chemat imediat ajutoare. Pompierii au fost nevoiti sa indeparteze elemente de caroserie pentru a ajunge la victimele care au fost preluate de medici pentru a fi resuscitare. Manevrele insa nu au avut niciun rezultat.

Marius Rus, purtator de cuvant ISU Bistrita Nasaud: "Interventia a durat aproximativ 20 de minute, interval in care au fost indepartate elemente de caroserie pentru a se ajunge cat mai rapid catre victime. Victimele erau prinse intre bordul masinii si portiere."

Sabina Sot, asistent Ambulanta: "Ambii erau in stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare peste o ora la fiecare dintre pacienti."

Apropiatii spun ca este posibil ca accidentul sa se fi produs pe fondul oboselii. Politistii presupun insa ca si viteza foarte mare a avut un rol hotarator.

Subcomisar Gavrila Ciociu, IPJ Bistrita Nasaud: "O masina, din cauza vitezei neadaptate, a pierdut controlul volanului si a parasit partea carosabila."

Politistii cerceteaza cauzele tragicului accident.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO