Doi indivizi din București, reținuți de polițiști pentru că ar fi agresat sexual copii

Ultima actualizare: 13-11-2020 09:34
pedofil
Shutterstock

Percheziții la domiciliile suspecților în vârstă de 45 și 56 de ani au avut loc joi, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Ulterior, suspecții au fost reținuți și vor fi duși în fața unui judecător în vederea emiterii mandatului de arestare.

Dosarul penal a fost constituit de procurori pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, agresiune sexuală şi act sexual cu un minor.

„În perioada iulie - noiembrie, poliţiştii, în baza unei sesizări din oficiu, au efectuat investigaţii cu privire la un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârşirea mai multor infracţiuni de viol, act sexual cu un minor şi agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârşite asupra mai multor copii proveniţi dintr-o familie dezorganizată. În cursul verificărilor, au fost obţinute date şi indicii cu privire la alţi doi bărbaţi, de 45 şi, respectiv, 48 de ani, cercetările fiind extinse faţă de aceştia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor” au precizat polițiștii.

Suspecții au fost duși la audieri, iar din locuințele acestora au fost ridicate telefoane mobile, suporturi de stocare a datelor și obiecte de îmbrăcăminte, se precizează în comunicat.

Bărbații acuzați de pedofilie preferau băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani, pe care i-ar fi agresat sexual, arată sursa citată.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO