Doi frati de 23 si 24 de ani au murit in Dolj in urma unui accident. Baiatul primise masina cadou din partea mamei

Ultima actualizare: 01-06-2017 01:00

Tragedie pe soasea in judetul Dolj. Doi frati, de 23 si 24 de ani, au murit duminica seara si o a treia persoana a fost ranita intr-un accident de circulatie produs pe DN65, in apropierea localitatii Robanesti.

Florin si Georgiana erau studenti la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova. Tanarul de 21 de ani termina si se pregatea sa dea examenul de licenta, iar sora lui cu doi ani mai mare era inscrisa la master. Duminica seara, cei doi se indreptau spre camin. Pe Drumul National 65, in apropiere de Robanesti, in judetul Dolj, baiatul a intrat in plin, pe contrasens, intr-un autoturism care mergea regulamentar. Ambele masini s-au facut praf.

Cei doi frati au murit pe loc. Prietenii spun ca baiatul era pasionat de autoturisme. Primise masina in dar de la mama lui in urma cu un an si era tare mandru ea.

Prieten: "Nu era un adept al vitezei. El era mai mult pasionat de frumusetea masinii. Era foarte atras de ea, se lauda cu ea pe Facebook, ca oricare, mai ales ca renunti la lucruri pentru tine ca sa bagi bani in ea."

Apropiatii spun ca mama lui l-a avertizat de mai multe ori sa circule prudent. Femeia a aflat de tragedie in Italia, unde se afla la munca si urmeaza sa se intoarca in tara pentru inmormantare.

Prieten: "Daca aveau vreo problema se ajutau indiferent de situatie. Am sute de mesaje pe Facebook, toti mai intreaba daca este adevarat, din Anglia, Danemarca, Brasov nu le vine sa creada."

In accident a fost ranit si soferul autoturismului care a fost izbit de masina in care se aflau cei doi frati. Barbatul este in stare grava la Spitalul de Urgenta din Craiova.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO