Doi bucuresteni care-si faceau concediul la Sulina au murit inecati. Turistii cer infiintarea unui serviciu de salvamar

Ultima actualizare: 01-09-2016 07:13

Doi turisti din Bucuresti care isi petreceau concediul in orasul Sulina si-au pierdut viata dupa ce au intrat sa faca baie in Dunare, respectiv in Marea Neagra.

Unul dintre ei, un barbat in varsta de 60 de ani, a fost dat disparut in apropiere de Farul Vechi, acolo unde a mers la pescuit, conform Capitaniei Portului Sulina.

Cel de-al doilea a fost scos de martori din mare, in zona plajei din Sulina.

Barbatul de 60 de ani din Bucuresti a fost dat disparut inca de duminica, dar autoritatile nu au reusit sa-l gaseasca. Operatiunile au fost reluate luni dimineata, iar de aceasta data a fost folosit si un elicopter. Potrivit autoritatilor locale, barbatul a plecat la o partida de pescuit, a intrat sa faca o baie, dar a fost luat de curenti si s-a inecat.

Cel de-al doilea turist si-a pierdut viata in zona plajei de la Sulina. Din pacate, zona nu este monitorizata de salvamari, iar martorii s-au temut ca-si vor pierde viata daca se vor avanta in valuri. Din nefericire, barbatul a ajuns la mal fara suflare.

De la inceputul acestei luni, la Sfantu Gheorghe, autoritatile au inregistrat alte trei cazuri de inecat. Din acest motiv, turistii le cer autoritatilor sa infiinteze serviciu de salvamar si pe aceste plajele salbatice.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO