Doi barbati si doua femei au murit dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au luat foc, in Giurgiu

Ultima actualizare: 01-11-2016 07:04

Patru destine s-au stins intr-un mod cumplit, pe o sosea din judetul Giurgiu! Doi barbati si doua femei au murit, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au luat foc.

Incendiul violent i-a tinut departe pe martorii care au vrut sa intervina si bietii oameni nu au mai avut nicio sansa. Impactul deosebit de violent, urmat de o explozie si un incendiu, s-a produs pe Drumul National 5, langa localitatea Uzunu. Soferul unu taxi venea dinspre Bucuresti a pierdut controlul volanului si a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar. In ambele masini, se afla si un pasager, pe locul din dreapta. Oamenii nu au mai avut scapare.

Popescu Marin, seful Politiei Rutiere: "Cele doua masini iau foc, posibil datorita faptului ca aveau montate butelii de gaz. Avem un singur martor ocular, o duba care circula in spatele vehicului care venea dinspre Giurgiu, care a vazut exact cum s-a intamplat evenimentul rutier."

Ca sa evite accidentul, soferul dubei a fost nevoit sa vireze brusc dreapta si a ajuns intr-un sant.  Omul a incercat sa scoata victimele din masinile cuprinse de flacari, dar incendiul era mult prea puternic. Focul a fost stins abia dupa ce au venit pompierii.

Colonel Ion Dristaru, purtator de cuvant ISU Giurgiu: "In momentul in care am ajuns la locul evenimentului incendiul era generalizat la ambele masini. Am stins incendiul si am constatat ca cele patru persoane erau arse."

Victimele nu au putut fi identificate la fata locului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO