Doi adolescenti de 14 si 15 ani l-ar fi ucis pe Razvan, romanul gasit mort intr-un parc din Marea Britanie

15-05-2017 14:49

Razvan Sirbu, roman ucis in Marea Britanie

Doi din cei patru suspecti in cazul lui Razvan Sirbu, romanul de 21 de ani gasit mort intr-un parc din Marea Britanie, au 14 si 15 ani.

Elevii de 14 si 15 ani au fost retinuti de politia din Kent, sub suspiciunea ca l-au batut pana la moarte pe romanul Razvan Sirbu, de 21 de ani. Trupul acestuia a fost gasit duminica, 7 mai, in zona Loose Valley, din Kent. Elevii au fost interogati de politisti si se afla inca in arest, potrivit Daily Mail.

Autopsia a aratat ca Razvan a murit din cauza mai multor lovituri din zona capului, iar politia a declanșat o ancheta.

Ceilalti doi tineri arestati in legatura cu aceasta crima au 18 si 19 ani si sunt din Madstone, Kent.

Mama lui Razvan a ajuns in Marea Britanie pentru a-si recunoaste fiul. "Razvan a fost foarte timid si foarte bun”, a spus femeia. "Razvan a fost singurul meu copil, asa ca a fost rasfatat de intreaga familie. A fost de asemenea singurul nepot al parintilor mei", a mai spus femeia.

Razvan plecase in strainatate cu gandul sa devina faimos, dar si ca sa fie mai aproape de mama lui, care muncea acolo la data respectiva. Acum, cei de acasa fac eforturi disperate pentru ca nu au bani sa ii repatrieze trupul.

Razvan a plecat in Regat vara trecuta, dupa ce a terminat liceul. Si-a luat cu el si visurile marete: sa ajunga un vlogger faimos si sa stranga bani pentru studii. Din pacate, totul s-a sfarsit la 21 de ani. Vestea mortii lui a daramat intreaga familie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO