Doi adolescenți, bătuți de un individ la un meci de fotbal, în Arad. „Adu sabia, măi!”

Ultima actualizare: 26-10-2021 17:22

Imagini violente au fost surprinse pe un teren de fotbal din Arad. Un părinte a intervenit în cearta dintre doi adolescenţi şi l-a bătut crunt pe unul dintre ei.

L-a pus la pământ pe băiat şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Ba, mai mult, la un moment dat se aude cum cere cuiva o sabie: „Adu sabia măi! Bă, nu mai da, bă".

După aceste momente violente, doi adolescenţi - în vârstă de 16 şi 18 ani- au ajuns la spital. La faţa locului a fost chemată ambulanța, dar şi poliţia.

Ambii băieţi au fost loviți de acelaşi bărbat - în vârstă de 54 de ani - şi se pare că totul a plecat de la nişte neînţelegeri legate de meciul de fotbal.

A început un scandal iar bărbatul şi-a ieşit din minţi şi i-a bătut, cu pumnii şi picioarele, pe doi dintre tinerii prezenţi. Ei au fost transportaţi la spital, unde au primit îngrijiri medicale, iar apoi au fost lăsaţi să plece.

Părinţii lor au depus deja plângere împotriva agresorului. De atfel, poliţiştii au anunţat că au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violențe.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO