Doctorita impuscata de un tanar rus pentru un motiv uluitor. "A venit cu focul nebuniei in ochi"

Ultima actualizare: 16-10-2016 07:00
doctorita rusia

Medicul rus Olga Avtaeva a cazut victima unuia dintre pacientii sai, in orasul siberian Norilsk.

In varsta de 35 de ani, Avtaeva a fost ucisa cu cinci focuri de arma de un pacient, la scurt timp dupa ce acesta fusese la ea pentru o consulatie privind problemele sale de potenta. Nemultumit de sfaturile primite de la medic, barbatul, in varsta de 28 de ani, s-a intors acasa, a luat arma si a revenit o ora mai tarziu la spital, “cu focul nebuniei in ochi”, dupa cum povesteste un martor ocular.

Sub ochii medicilor si asistentelor din sectia de boli dermato-venerice, omul a tras de 5 ori in doctorita, care a murit pe loc. Politia l-a arestat doua ore mai tarziu, in locuinta unui prieten.

Potrivit anchetatorilor, omul era nemultumit de tratamentul primit, care nu il scapse de impotenta, si ar fi vrut ca Avtaeva sa-i acorde mai multa atentie. “Pacientul avea probleme mari in relatiile sale sexuale”, afirma procurorii din Norilsk, “era foarte singur.”

Colegii spun ca doctorita a fost ucisa chiar in ziua in care fiul ei implinea 4 ani. “Trebuie sa intelegeti ce fel de pacienti avem: multi sunt dependenti de droguri, alcoolici, fosti detinuti. Au boli cronice care nu au fost tratate corect ani de zile. Multi sunt agresivi”, spune o alta doctorita din sectia respectiva.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO