Dezvaluirile uimitoare ale unei adolescente din India, care a fost violata, impuscata si abandonata intr-un put de 3 barbati

10-01-2016 12:14


protest viol

O adolescenta din India, rapita si retinuta impotriva vointei ei timp de doua saptamani de un grup de trei atacatori, a declarat ca a fost supusa unor violuri repetate si a fost ranita de focuri de arma inainte de a fi abandonata intr-un put.

Victima, in varsta de 14 ani potrivit mass-media indiene, a povestit la postul de televiziune NDTV ca a fost rapita la 22 noiembrie in timp ce mergea la piata, in partea de vest a orasului New Delhi, cel mai recent caz de violenta sexuala din capitala Indiei.

"Dupa cincisprezece zile de abuz repetat, au spus intr-o seara ca sunt de acord sa ma lase sa plec. M-au impins intr-o masina si apoi au mers pana la un magazin care vinde bauturi alcoolice, inainte de a parca in apropierea unui put", a declarat adolescenta, potrivit Agerpres.

Victima a vorbit cu conditia anonimatului, cu spatele la camera.

"Mi-au spus ca ma vor lasa sa plec dar imediat ce am plecat au deschis focul de doua ori. Primul glont a lovit un os, nu am simtit nimic, eram ca anesteziata. Dar dupa al doilea glont am lesinat", a continuat fata.

Ea a spus ca atunci s-a trezit in fundul unui put unde fusese lasata sa moara. "Cand mi-am recapatat constienta (...) am vazut ca aveam un glont in piept, l-am scos cu mana".

Televiziunea a aratat imaginile unei rani.

La 6 decembrie, satenii au salvat-o, alertati de tipetele ei, si apoi a fost internata in spital.

Potrivit presei indiene, mai multi barbati au fost arestati in acest caz.

"Vreau ca violatorii sa fie spanzurati. Nimeni nu ar trebui sa sufere ceea ce am suferit eu", a spus ea.

In 2012, un viol in grup si uciderea unei studente in New Delhi a socat tara, punand in evidenta violentele impotriva femeilor.

Legile impotriva violului au fost inasprite in consecinta, dar cazurile de agresiune raman foarte numeroase in aceasta tara

 

 

Sursa: Agerpres

Tags: india, violata,

VIDEO PROTVPLUS.RO