Deznodamant tragic pentru un tanar din Timisoara, dat disparut marti. Adolescentul a fost gasit fara viata, in raul Bega

21-05-2014 22:41


Vremea frumoasa aduce si tragedii intr-o perioada in care multi se avanta in apa raurilor, la scaldat, fara sa tina cont de pericole. Deznodamantul este trist in cazul unui tanar de 18 ani, elev la un liceu din Timisoara, dat disparut marti.

A plecat se pare sa faca o baie in raul Bega, iar joi, dupa ore in sir de cautari, a fost gasit fara viata.

Baiatul care locuieste in comuna Pecica, din judetul Arad, era elev in clasa a X-a la un liceu din Timisoara. Marti a plecat la plimbare, iar colegii si profesorii au inceput sa isi faca griji atunci cand au vazut ca nu s-a intors nici seara tarziu in caminul in care locuia

Au alertat politia, iar joi dupa amiaza, cativa colegi ai elevului au gasit pe malul apei niste haine, care s-au dovedit a fi ale disparutului. In zona au sosit echipaje de pompieri si scafandri, care au inceput cautarile si au gasit cadavrul baiatului.

Corpul neinsufletit a fost dus la Institutul de Medicina Legala, pentru necropsie. Politistii au inceput si o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat si daca cineva este vinovat de moartea tanarului.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO