Dezgustator. O femeie din Noua Zeelanda a gasit larve in meniul cumparat de la KFC. VIDEO

Ultima actualizare: 02-05-2012 22:23

Au jurat ca nu vor mai manca niciodata de la KFC, dupa ce puiul lor a venit asezonat cu o dezgustatoare "colectie" de larve.

S-a intamplat in Auckland, Noua Zeelanda, unde parintii a doi copii au trecut pe la KFC inainte sa ajunga acasa.

Meniurile cumparate de acestia au stat in jur de doua ore pe o banca pana cand copiii, de 11 si 7 ani, si bunicul acestora au ajuns acasa. Parintii copiilor i-au lasat la masa si au plecat in oras.

Cand s-au intors au constatat cu surprindere ca meniurile nu erau consumate. Si mai surprinsi au fost cand au aflat ca fata lor de 11 ani era pe punctul de a lua o imbucatura de carne de pui cu viermi. Noroc ca micuta s-a uitat inainte sa manance.

Mancarea nemuritoare! Cum arata produsele fast-food la 4 ani de la cumparare

Managerul general al KFC, Bret Kitto, a spus ca intreprinderea pe care o conduce are “o istorie excelenta privind siguranta alimentara si proceduri riguroase si sisteme special create pentru a preveni astfel de incidente”. Punctul de lucru de unde meniurile au fost cumparate, de asemenea, a mai spus acesta.

Este “foarte putin probabil” ca larvele sa provina din restaurant, din moment ce larvele de musca nu rezulta decat dupa 8 pana la 24 de ore, a mai spus acesta.

Asadar, Kitto este de parere ca meniurile au fost contaminate in cele doua ore cat au stat pana sa fie deschise si s-a oferit sa testeze daca larvele au fost supuse la caldura, pentru a determina daca provin din respectivul restaurant.

Mama copiilor s-a adresat Protectiei Consumatorului si spune ca nu va mai manca de la KFC “niciodata”.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO