Dezamagita ca barbatul pe care l-a acuzat ca ar fi violat-o a fost achitat, o tanara s-a sinucis

30-10-2012 18:09

Kayley

O adolescenta din Marea Britanie a ales sa isi puna capat zilelor la scurt timp dupa ce un judecator a hotarat ca barbatul pe care ea l-a acuzat ca ar fi violat-o este nevinovat.
 

Pe cand avea 13 ani, Kayley Howson a mers la politie si a facut plangere impotriva unui barbat care, spune ea, ar fi violat-o.

Din diverse motive insa, cazul a tot fost amanat iar procesul a inceput abia trei ani mai tarziu, informeaza Daily Mail.

In tot acest timp, adolescenta a inceput sa fie din ce in ce mai depresiva si sa se izoleze de lume.

Cand este momentul sa discuti despre sex cu un copil. Ce trebuie sa stie despre acest subiect

"S-a schimbat total, nu mai era deloc fata pe care o stiam. Incepuse sa ia supradoze de medicamente, chiar si cand se afla la scoala, iar cand era acasa se inchidea in dormitor si scria tot felul de poezii despre cum se simtea", spune mama ei.

Desi procurorii erau increzatori ca presupusul agresor va fi in final pedepsit, iar Kayley si-a facut curaj si a depus marturie impotriva lui, judecatorul a considerat ca nu exista suficiente probe pentru condamnarea acestuia si l-a declarat nevinovat.

Aceasta decizie a venit ca un soc pentru adolescenta, care nu a putut suporta gandul ca respectivul barbat este in libertate si s-a spanzurat in camera ei.

"Sunt complet devastata de gestul ei. I-am promis fiicei mele ca totul va fi bine iar acum simt ca am dezamagit-o", a mai marturisit mama lui Kayley.

Sursa: Daily Mail

Tags: sinucidere, viol,


VIDEO PROTVPLUS.RO