Detaliul ingrozitor al cazului „Larisa“. Cui apartine ADN-ul strain gasit pe cadavru? Anchetatorii nu au dezlega misterul


Ultimul update: Sambata 17 Octombrie 2015 07:09
Data publicarii: Miercuri 14 Octombrie 2015 15:41
Categorie: Stiri Socante
Larisa Chelaru

Adevarul“ continua serialul dedicat implinirii unui deceniu de la declansarea cazului „Larisa“ cu povestea unui mister care ii bantuie si acum pe anchetatori: a fost sau nu a fost Larisa Chelaru abuzata sexual de o alta persoana.

O intrebare ce nu are nici acum raspuns in cazul uciderii fetitei Larisa Chelaru, de 8 ani, este daca aceasta a fost sau nu abuzata sexuala si de o alta persoana in afara de criminalul Robert Ciobanu.

La momentul anchetei, procurorii au incercat pe toate caile sa afle raspunsul la aceasta intrebare, toate pistele pe care au mers in ultimii zece ani dovedindu-se a fi gresite.

Informatia cu privire la un abuz sexual comis de un presupus complice al lui Robert Ciobanu a aparut inca din 2006, atunci cand procurorul iesean Vasilii Pretula, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, finaliza ancheta din cazul „Larisa“ si il trimitea in judecata, printr-un rechizitoriu, pe Robert Ciobanu, in varsta atunci de 17 ani.

Cititi mai multe pe www.adevarul.ro.

Sursa: adevarul.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO