Descoperire socanta la o fabrica din Resita. Ce au gasit muncitorii in curte

Ultima actualizare: 23-05-2017 00:28
TMK Resita

Cativa angajati ai TMC Resita au privit consternati vineri cum mai multi caini imprastie prin uzina bucati de carne. Oamenii si-au dat seama ca este vorba de resturi umane provenite de la cadavrele celor doi muncitori morti in accidentul de joi.

Acestia au sunat la firma de pompe funebre, pentru ca cineva sa ajunga rapid la uzina si sa adune toate resturile imprastiate prin curte.

Sefii uzinei au dispus oprirea utilajelor pana cand firma de pompe funebre a ridicat toate bucatile din trupurile muncitorilor.

Mai multe surse din cadrul combinatului au confirmat incidentul pentru resita.ro, muncitorii sustinand ca ridicarea trupurilor neinsufletite din uzina a fost facuta in graba joi seara de aceeasi firma chemata sa rezolve problema si asa s-a ajuns in situatia ca o parte din cadavre sa ramana la locul accidentului.

Angajatii uzinei s-au declarat revoltati si sustin ca firma de pompe funebre nu are nicio scuza fata de modul in care au actionat urmand sa le explice membrilor familiei cum a fost posibil ca dupa aproape 20 de ore de la tragedie bucati din cadavrele celor doi muncitori sa fie inca imprastiate prin curtea uzinei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO