Descoperire socanta in Nigeria: un restaurant a fost inchis dupa ce s-a aflat ca servea carne de om. 10 oameni, arestati

16-05-2015 19:11

carne - getty

Un restaurant din Nigeria a fost inchis dupa ce s-a descoperit ca servea clientilor carne de om. Autoritatile au intrat pe fir dupa ce mai multe localnici le-au spus politistilor ca exista zvonuri cum ca angajatii de acolo gatesc carne de om.
 

Atunci cand oamenii legii au descins in hotelul-restaurant Anambra au avut parte de un soc: au gasit mai multe capete de oameni din care se scurgea sangele in pungi de plastic, relateaza news.com.au.

Un preot care a mancat la restaurant a intrat la banuieli dupa ce i s-a prezentat o nota de plata de 700 de Naira, aproape 4,5 dolari, in timp ce zeci de milioane de persoane din Nigeria traiesc cu mai putin de 1 dolar pe zi.

"Ospatarul mi-a vazut reactia si mi-a spus ca acea bucata mica de carne pe care o mancasem fusese atata de scumpa. Nu stiam ca fusesem servit cu carne de om si ca era atat de scumpa", a afirmat preotul.

Un alt localnic a povestit: "De fiecare data cand mergeam la piata, am observat activitati ciudate in hotel. Erau persoane care nu aveau haine curate pe ele si care aratau si se miscau ciudat, intrand si iesind din hotel, ceea ce mi-a atras atentia. Nu am fost foarte surprins de descoperire", a povestit un locuitor al orasului.

In afara de carne de om, in acelasi restaurant, politistii au descoperit arme automate, grenade si telefoane mobile. Zece persoane au fost arestate in urma raidului.

Sursa: News.com.au


VIDEO PROTVPLUS.RO