Descoperire socanta facuta de un pescar pe Somes: "Am crezut mai intai ca e un caine, dar apoi am vazut si spatele"

15-03-2015 07:53


Descoperire macabra la Satu Mare. Un barbat care s-a dus la pescuit pe malul Somesului a vazut ceva plutind in apele raului.

Era vorba despre cdavrul unei femei, iar politistii cred ca au de-a face cu o sinucidere, dar asteapta raportul medicilor legisti - ca sa afle cum si cand a murit femeia.

Vasile Gusat, pescar: "Am vrut sa pescuiesc, am pus betele jos si cand m-am intors am vazut la 5 metri ca e un om, era cu fata in jos, parul zburlit, am crezut mai intai ca e un caine, dar apoi am vazut si spatele si ca picioarele erau in apa."

Pret de cateva zeci de minute, pompierii s-au luptat contra curentilor din Somes.

Plutonier major Oliver Szekely, ISU Satu Mare: "Ne-am depalsat cu masina si o barca sa degajam victima. Este fara acte de identitate, o persoana de sex femein mai in varsta”."

Victima a fost identificata. La sediul Politiei Satu Mare au venit doua persoane, care au cerut lamuriri despre femeia gasita in rau. Apoi, una dintre ele si-a recunoscut mama si le-a spus ca femeia avea probleme de memorie. Anchetatorii spun ca pe cadavru nu exista nici un semn de violenta si merg pe varianta unei sinucideri sau a unei morti accidentale.

VIDEO PROTVPLUS.RO