Descoperire macabra intr-un fast-food din Hong Kong. Cum a fost gasita o femeie, la 24 de ore de cand a intrat in restaurant

06-10-2015 12:10

mcdonalds

Clientii unui restaurant McDonald's din Hong Kong au avut parte de cea mai neplacuta surpriza dupa ce i-au trecut pragul.

O femeie fara adapost a fost gasita moarta, intr-un fast-food din Hong Kong. Aceasta a stat ore intregi in restaurant, in stare inconstienta, pana cand cineva a observat-o si a chemat ambulanta.

Femeia, cu varsta cuprinsa intre 50 si 60 de ani, a fost declarata moarta, duminica dimineata, dupa multe ore in care a stat inconstienta. Conform The Guardian, ea a intrat in restaurant cu 24 de ore inainte, dar autoritatile au fost sunate la cateva ore mai tarziu. Ea nu a fost mutata timp de 7 ore pana cand alti clienti au observat ca e ceva in neregula.

"Politistii au ajuns in urma unui apel facut de o clienta. Aceasta a spus ca o persoana a pare sa fi lesinat. Dar, cand au ajuns, persoana respectiva a fost declarata decedata" au fost informatiile oferite intr-o declaratie oficiala a departamentului de politie.

Presa locala relateaza ca femeia a fost vazuta cum aluneca, brusc, de la masa, la 24 de ore de cand a intrat in restaurant. Ea si-ar fi petrecut noptile in mod regulat in incinta restaurantului. Din ce in ce mai multi oameni ai strazii cauta adapost in restaurauntele fast-food, deschise 24 de ore din 24 de ore.

Directorul respectivului restaurant McDonald's din Hong Kong a oferit o declaratie publica in care si-a exprima condoleantele. "Regretam acest incident cumplit petrecut la noi in restaurant. Noi le permitem tuturor clientilor sa ne viziteze restaurantul si pentru a crea un mediu placut, nu deranjam clientii, dar este clar ca este nevoie ca serviciile trebuie ajustate" a declarat Wendy Lam. 


 

 

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO