Descoperire macabră în tavanul unei firme de pompe funebre, în SUA


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 14 Octombrie 2018 10:20
Categorie: Stiri Socante

Descoperire macabră într-o clădire din Detroit, în care a funcţionat până în urmă cu câteva luni o firmă de pompe funebre.

Trupurile a 11 bebeluşi au fost găsite într-un compartiment din tavan. Autorităţile au acţionat "la pont" şi nu ştiu deocamdată mare lucru.

Trupurile a 11 bebeluşi au fost găsite într-o ascunzătoare din această clădire. Este vorba despre o firmă de pompe funebre, închisă în aprilie din cauza nerespectării condiţiilor de igienă.

Brian Bowser, poliţist: "Clădirea a fost modificată de mai multe ori, au fost mai multe lucrări şi la un moment dat s-a adăugat un al doilea etaj. Există un spaţiu gol între primul etaj original şi cel de-al doilea adăugat."

În acel spaţiu s-a descoperit un sicriu mic, în care erau cadavrele. Nu le-a descoperit poliţia, ci angajaţii unei instituţii care se ocupă cu acordarea de licenţe pentru agenţii comerciali.

Brian Bowser, poliţist: "Au primit o scrisoare anonimă, descriind exact unde se afla cutia cu rămăşiţele şi s-au dus direct acolo."

Nu se ştie cine sau în urmă cu cât timp a ascuns cadavrele acolo. Unele dintre ele au fost însă identificate, iar familiile au fost anunţate.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO