O descoperire macabra a aprins imaginatia locuitorilor orasului Roman, din judetul Neamt. La nici 200 de metri de blocul in care o femeie si-a transat sotul acum trei luni au fost gasite resturile unui cadavru.

O fetita a dat alarma dupa ce s-a jucat in apropiere. Imediat zona a fost impanzita de politisti.

Criminalistii au facut fotografii si au ridicat de la fata locului ceea ce pareau a fi resturile unui cadavru uman. Dupa ce politistii au discutat cu oamenii care locuiesc in zona , ramasitele au fost preluate si trimise catre laboratorul de medicina legala.

Dragos Balau - seful politiei Roman: "Cel mai probabil sunt de natura umana. Vor fi analizate de medicul legist. Noi am intocmit dosar penal pentru moartea suspecta a acestei persoane si urmeaza ca cercetarile sa stabileasca cu exactitate ce s-a intamplat."

Medicii legisti vor stabili daca este vorba despre ramasite umane. Cei care spun ca au apucat sa vada resturile sunt convinsi ca este vorba despre un cadavru uman, cu atat mai mult cu cat langa resturi au fost gasite si haine.

"A gasit un deget capul si picioarele atat. Se vedeau in sac cum l-a bagat. "

"-S-au mai facut asemenea descoperiri in zona tinand cont ca e cimitirul aproape?
-S-a mai gasit un craniu anul trecut."

Pentru ca in apropiere se afla blocul in care fosta profesoara si-a transat sotul in urma cu trei luni, oamenii au inceput sa se intrebe daca nu cumva cele doua cazuri nu sunt legate.

-"Credeti ca poate fi vorba despre o crima?
-Da, si normal ca este vorba de o crima, la asa ceva 100%."

"A doua oara in cateva luni de zile. Ti-i si frica in Romanul asta sa mai stai cu atata nenorocire. Numai cadavre numai crime. E de groaza."

Foarte aproape de locul descoperirii este insa si un cimitir din care, cred anchetatorii, un gropar ar fi putut aduce cu usurinta resturile gasite intr-un mormant.