Descoperire macabra facuta de un grup de studenti din Anglia. Ce au gasit in dormitorul casei pe care voiau sa o inchirieze

Ultima actualizare: 15-03-2015 07:05
Anglia

Descoperire socanta facuta de niste studenti din Brighton, Marea Britanie, care isi cautau o locuinta pe care sa o inchirieze.

Mizerie, mucegai, insecte care invadeaza apartamente. Sunt probleme clasice de care se lovesc studentii in cautarea unui loc de cazare.

Insa mai multi studenti din Brighton care au mers sa vada un apartament pe care doreau sa-l inchirieze au descoprit un cadavru in dormitorul locuintei. Se pare ca barbatul decedat era tot un student, in varsta de 23 de ani.

"M-am intalnit cu un prieten care a fost acolo. (...) Mi-a spus ca simtea un miros puternic si ciudat care venea din camera. Mi-a spus ca o fata care locuia in casa i-a marturisit ca nu-l mai vazuse pe baiat de doua zile", a povestit un apropiat al celor care au vizionat apartamentul.

"Nu exista circumstante suspicioase, insa moartea este tratata ca inexplicabila, iar ancheta va continua", a spus un purtator de cuvant de-al politiei locale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO