Cadavrul carbonizat al unei femei, găsit pe un câmp din Giurgiu. „Avea mâinile legate la spate”

Ultima actualizare: 31-10-2020 19:33

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost găsit, vineri seară, pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde un șofer de tir, care anunţase că are loc un incendiu. Trupul ar fi fost găsit pe fragmentele unei valize.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, la aceasta participând şi specialişti criminalişti de la Poliţia Română.

Potrivit Poliţiei Giurgiu, vineri seara, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană, despre faptul că pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor, este un incendiu, iar în urma intervenţiei, a observat cadavrul unei persoane.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%", arată sursa citată.

Potrivit primarului din Ghimpați, care a mers și el la fața locului, femeia avea mâinile legate la spate cu sârma, când a fost descoperită. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului, potrivit News.ro.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

"Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul I.G.P.R. (Direcţia de Investigaţii Criminale şi Institutul Naţional de Criminalistică) se deplasează în judeţul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei", a transmis Poliţia Română.

Specialiştii IGPR au participat şi în noaptea de vineri spre sâmbătă la cercetarea la faţa locului, iar sâmbătă dimineaţă au fost suplimentate efectivele participante la activităţi.

Conform unor surse judiciare, incendiul a avut loc pe câmp, lângă DN 6, pe sensul de mers Bucureşti-Alexandria, iar cadavrul femeii a fost găsit pe fragmentele unei valize.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO