Decizie în cazul bărbatului acuzat de viol. Ororile la care a fost supusă o minoră de 7 ani

Ultima actualizare: 22-01-2019 15:07
copil abuz
iStock

Un bărbat din comuna Oţeleni, Iași, a primit, din partea instanţei, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile fiind acuzat de viol şi corupere sexuală a minorilor.

Potrivit IPJ Iaşi, bărbatul de 57 de ani, din comuna Oţeleni, a fost reclamat de directorul şcolii din comună, după ce o fată în vârstă de 7 ani i-a povestit ororile la care a fost supusă de acesta, relatează Agerpres

"Pe 4 octombrie şi 7 noiembrie 2018, bărbatul ar fi ademenit fetiţa de 7 ani la domiciliul său şi ar fi obligat-o să suporte două acte sexuale orale. Cazul a fost investigat încă din 13 noiembrie 2018, după ce poliţia a primit o sesizare din partea directorului şcolii din comună. În urma cercetărilor, pe 21 ianuarie, a fost reţinut un bărbat de 57 de ani. El a fost adus în faţa instanţei, unde s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de viol şi corupere sexuală a minorilor", a declarat Ioana Buştiuc, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO