Decizia drastica luata de un barbat din Navodari. Un trecator l-a vazut cum s-a aruncat de pe un pod in Dunare

30-09-2015 17:10

Decizie socanta luata miercuri de un barbat din Navodari care a fost zarit aruncandu-se de pe podul ce traverseaza canalul Dunare- Marea Neagra - Midia.
 

Trecatorul care a asistat, de la distanta, la ultimele clipe de viata ale barbatului a alertat imediat autoritatile. Dar  echipajele de interventie nu au mai putut face nimic pentru salvarea barbatului.

Barbatul a fost descoperit mort de echipele de interventie venite la fata locului. Scafandrii au reusit sa aduca la mal trupul sinucigasului, iar medicii de la ambulanta au inceput manevrele de resuscitare. Din pacate, barbatul era mort de minute bune.

Anchetatorii au stabilit ca barbatul avea 60 de ani si era divortat de mai bine de zece ani. Traia mai mult pe strazi, iar gestul vine ca urmarea a unui scandal pe care l-a avut cu familia, sustin politistii. Pana acum nu a fost gasit un bilet de adio.

Alarma a fost data la ora 14.00 de un localnic care l-a vazut pe barbat cum se pregateste sa se arunce in apa.

"Dupa un minut a iesit la suprafata dupa care s-a scufundat din nou, curentii l-au tras la fund", a spus un martor.

Barbatul a sunat imediat la 112 si a cerut sprijinul echipajelor de ambulanta si pompieri militari. Din cauza temperaturii scazute a apei s-a banuit inca de la inceput ca omul a murit in doar cateva minute de la impactul cu apa.

Scafandrii de la ISU Dobrogea au inceput cautarile si intreaga zona a fost periata metru cu metru. Curentii foarte puternici au tarat trupul barbatului la mare distanta fata de locul indicat de martor. Dupa o ora victima a fost recuperata de scafandri.

Col. Adrian Hornea, comandant grup scafandri ISU Dobrogea: "Am avut cateva indicii, cam de unde a fi sarit. Interventia a fost destul de dificila din cauza curentilor si a vizibilitatii."

Barbatul de 60 de ani era despartit de sotie si de ani de zile traia mai mult din mila localnicilor.
 

Tags: navodari, sinucis, pod,


VIDEO PROTVPLUS.RO