De ce și-a atacat un bărbat din Timiș victima cu o drujbă: „S-o fi luptat el”

31-01-2019 13:12


Scene de o cruzime greu de descris s-a derulat în zori, într-o localitate din judeţul Timiş.

Un individ a intrat cu o drujbă în casa unui bărbat de la care cumpărase, anul trecut, o maşină. Şi, sub privirile a trei adolescenţi, l-a decapitat în curtea casei.

Suspectul a venit din judeţul Arad, în jurul orei 5 dimineaţa şi s-a dus direct la casa victimei din localitatea Sânandrei. A decupat uşa cu drujba şi a intrat peste cei aflaţi înăuntru.

Adolescenţii au reuşit cumva să se ferească din calea lui. Unul dintre băieţi a sărit pe geam. De neoprit, bărbatul cu drujba, în vârstă de 32 de ani l-a urmărit până în grădină pe cel pe care-l duşmănea şi l-a prins într-un colţ.

Moartea victimei este imposibil de descris. Tot în curte l-au găsit poliţiştii pe individ şi l-au încătuşat. Motivul acestei crime ingrizitoare se pare că este un autoturism, pe care suspectul îl cumpărase de la victimă în urmă cu un an şi voia acum să-l returneze şi să-şi ia banii înapoi.

Bărbatul de 44 de ani, cei doi băieţi, de 14 şi 18 ani şi prietena celui mare se aflau în casă în momentul atacului. Dormeau cu toţii când au fost treziţi de zgomotele drujbei. A urmat un coşmar!

Anderka Iancea: „A venit hotărât în această dimineaţă, a tăiat uşa cu drujba, a alergat victima până când a reuşit să o ucidă în grădină."

Adolescenţii au încercat cu disperare să scape. Băiatul cel mic şi-a fracturat piciorul, când a sărit pe geam.

Rudă: „Copiii zic că s-or baricadat în casă şi taică-su l-o aruncat, e o uşă pe undeva care iese în curte şi copilul ăla mic ori o sărit pe geam, ori pe uşă şi el o ţinut de uşă şi copilul o fugit, Fabi, care are piciorul rupt şi atunci o intrat cu drujba cu s-o fi luptat cu el ce i-a făcut şi l-a tăiat.”

Victima a încercat din răsputeri să se apere de bărbatul înarmat. Dar acesta l-a prins în grădină.

Vecin: „Am auzit o drujbă pe la ora 5 cinci dimineața. Da, atât şi după-aia o venit poliţia că o fost crimă.”
Reporter: „El a mai avut probleme vecinul dvs?”
Vecin: „Anul trecut ceva cu o maşină.”

Mobilul aceste crime sângeroase pare a fi vânzarea unei maşini. Suspectul voia sa-şi primească banii înapoi pentru un autoturism cumpărat de la victimă în primăvara anului trecut.

Nu era pentru prima dată când încerca asta. La ceva vreme după tranzacţie, a intrat peste vânzătorul maşinii şi a spart tot ce a întâlnit în cale.

Vecină: „După ce a folosit-o cât a folosit-o a adus-o înapoi şi şi-o cerut banii şi nu a vrut să îi dea banii ca o folosit maşina şi apoi i-o spart într-o duminică dimineaţă o venit o spart, o lăsat şi maşina aici spartă şi pe a lu bărbatu de aici, au spart şi geamurile au lovit-o aşa cu ciocanul. Ne-o tăiat cauciucurile că a lăsat nora maşina afară şi zice că i-a vândut maşina şi nu îi dă banii înapoi.”

Suspectul este acum la audieri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

VIDEO PROTVPLUS.RO