"De ce e intuneric tot timpul?" Intrebarea care le sfasie inima parintilor


Ultimul update: Duminica 01 Septembrie 2013 06:53
Data publicarii: Joi 29 August 2013 13:24
Categorie: Stiri Socante
salon spital

Guo, copilul in varsta de sase ani din China, ai carui ochi au fost smulsi din orbite, nu intelege de ce este tot timpul intuneric.

Parintii sai traiesc o adevarata drama, nestiind ce sa-i spuna copilului care intreaba constant "de ce e mereu intuneric si nu mai rasare soarele", potrivit The Mirror.

AICI GASITI IMAGINILE CU COPILUL.

Copilul nu intelege ca nu va mai putea sa vada niciodata, iar parintii sai sunt complet descumpaniti.

"Intreaba de ce este cerul intunecat si de ce nu mai rasare soarele. Tot ce am putut sa-i spunem este ca a suferit o rana la ochi si a fost nevoie de bandaje", a povestit unchiul copilului.

Un copil chinez in varsta de sase ani a fost drogat si supus unei operatii de excizie a ambilor globi oculari pentru un presupus trafic de organe, insa aceasta teorie a fost infirmata dupa ce globii oculari au fost gasiti in apropierea sa, iar doctorii au confirmat ca nu i-au fost scoase corneele.

Acest act extrem de odios ilustreaza din nou problema penuriei de organe in China. Parintii copilului provin dintr-un mediu rural si sarac. Ei au povestit ca l-au vazut pe copilul lor strigand si cazand grav ranit, sambata, dupa care l-au adus la spital, unde a suferit o a doua excizie.

Un copil din China a fost gasit insangerat, pe strada, cu ochii scosi

 

Sursa: The Mirror

Tags: china, ochi, copil, organe,

VIDEO PROTVPLUS.RO