Cursa de groaza pentru o tanara care a apelat la serviciile Uber. Soferul a batut-o brutal pentru ca vorbea la telefon. FOTO

Ultima actualizare: 10-09-2015 01:01
batuta uber

O tanara de 24 de ani din Australia a fost batuta brutal de un sofer al companiei Uber, pe care il chemase pentru a o duce de la serviciu acasa.
 

Sascha Pangallo, in varsta de 24 de ani, din Queensland, a comandat o masina vineri seara, asa cum face zilnic, insa aceasta cursa avea sa fie ingrozitoare. Tanara spune ca soferul era instabil psihic si s-a enervat pentru ca aceasta vorbea la telefon, astfel ca a inceput sa tipe la ea, a scos-o afara din masina si a agresat-o, dupa care a trecut cu masina peste ea si a fugit.

"Nu stiam ca o sa dau peste un sofer psihotic, instabil mental, pe nume Paul. Dupa ce a refuzat sa introduca destinatia pe GPS-ul sau mi-a cerut sa-l indrum ( ceea ce nu m-a deranjat), insa am primit un telefon important si in timp ce ii ofeream informatii despre drum a rabufnit si a tipat la mine intr-un mod agresiv", a povestit tanara pe Facebook, potrivit Daily Mail.

Potrivit acesteia, barbatul a continuat sa tipe si a tras-o jos din masina, iar cand a realizat ca lumea se uita la el si cheama politia, s-a panicat si a demarat in tromba "ca un maniac".

"Portiera mea era inca deschisa si incercam sa imi iau lucrurile din masina insa pana sa ma dau la o parte, am fost aruncata la pamant, iar el a trecut cu masina peste piciorul meu", a mai spus Sascha, care s-a ales cu numeroase contuzii si vanatai. "Sunt in spital, sunt suspectata de un cheag de sange si un picior rupt", a mai spus ea.

Purtatorul de cuvant al Uber, Caspar Nixon, a declarat ca reprezentantii companiei ajuta autoritatile cu ancheta, precizand ca soferul a fost concediat. Chiar si asa, Sascha spune ca nu va mai apela la serviciile Uber niciodata.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO