Cum a murit de fapt Israela Vodozov. Averea uriaşă lăsată de fosta balerină

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Israela si Liviu
Pro TV

Israela, fosta balerină devenită milionară, a fost găsită moartă în casă. Trăia, de aproape un an singură, după ce divorţase de mai tânărul ei soţ, Liviu. Povestea lor a ţinut multă vreme prima pagină, a tabloidelor

Israela Vodovoz ar fi murit de fapt de câteva zile. Agenţii au spart uşa apartamentului ei şi au găsit-o în baie.

Rodica Bucur, avocat: "Am fost anunţată de către o bună prietenă de-a doamnei Israela Vodovoz că nu mai răspunde de aproximativ 4 zile. M-am ingrijorat şi din primul moment am ştiut că s-a întâmplat ceva. Se presupune că nu au fost urme de violenţă."

În ultimele luni, potrivit apropiaţilor Israela Vodovoz ar fi avut probleme de sănătate.

Israela a devenit celebră la începutul lui 2000 când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, un bărbat mai tânăr cu aproape 25 de ani. Au format un cuplu atipic mereu în atenţia presei mondene.

"O iubesc, ţin la ea, în sensul cel mai adevărat al cuvântului, o iubesc şi ţin la ea,deci nu aş putea să zic că mi-e milă de ea, ţin la ea ca şi cum te ataşezi de un obiect, de un animal simpatic, frumos", spunea atunci Liviu.

Au divorţat însă anul trecut şi de atunci, Israela ieşea tot mai rar în lume. Fosta balerină avea doi copii stabiliţi în Israel. Aceştia vor decide dacă va fi înmormântată aici sau în străinătate.

În 2014, Israela Vodovoz şi-a făcut testamentul. Conform apropiaţilor ei, averea sa se ridica, la momentul respectiv, la aproximativ 50 de milioane de euro.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO