Crimă filmată cu o cameră de bord. Cum a fost împușcat în cap un agent de poliție

Dată publicare: 28-09-2019 17:15
Dată actualizare: 28-09-2019 17:46


Sandeep Dhaliwal

Camera video amplasată pe bordul unei mașini de poliție a ajutat autoritățile să prindă un bărbat care a împușcat mortal un șerif adjunct din statul american Texas.

Bărbatul a fost arestat ulterior într-un magazin de înghețată aflat la aproximativ un kilometru de scena crimei, relatează CNN.

Adjunctul Sandeep Dhaliwal era un adept al religiei Sikh și a ajuns în atenția publică națională după ce a primit permisiunea să poarte un turban ca parte din uniforma sa de polițist, în cadrul Biroului de Poliție din orașul Harris.

Dhaliwal efectua un filtru pe o stradă din oraș în momentul în care a fost împușcat în cap, a declarat șeriful Ed Gonzales.

Atacatorul a părăsit locul crimei, dar autoritățile au reușit să îl identifice cu ajutorul imaginilor surprinse pe camera auto a adjunctului.

Roberto Solis, autorul atacului, a fost arestat ulterior și va fi cercetat pentru ucidere. O femeie care se afla în mașină a fost și ea reținută.

Atacatorul în vârstă de 47 de ani era căutat de poliție pentru încălcarea condițiilor de eliberare condiționată, pentru un „asalt grav cu o armă mortală” în anul 2017.

Camera auto a surprins exact momentul în care adjunctul a fost împușcat în ceafă „cu sânge rece”, a declarat Gonzales.

 

 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO