Cruzime si nepasare. Modul in care a murit o femeie in scaun cu rotile a socat SUA. VIDEO

Ultima actualizare: 08-08-2012 16:39
femeie

Condamnata la o viata in scaunul cu rotile, o femeie din Statele Unite a avut parte de un sfarsit cumplit. "Ma rog ca cei care au facut asta sa aiba constiinta atat de incarcata incat sa se predea si sa se faca dreptate familiei".

O femeie care se deplasa intr-un scaun cu rotile a murit dupa ce a fost lovita de trei masini ai caror soferi nu au oprit pentru a-i acorda primul ajutor.

Edith McFarland, in varsta de 58 de ani, incerca sa traverseze strada cand a fost lovita de o masina de teren si aruncata din scaunul cu rotile. Soferul masinii nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor, iar femeia a fost lovita de alte doua masini. Femeia din Delaware a murit pe acelasi drum pe care a fost lovita in urma cu 20 de ani, cand si-a pierdut un picior.

"A fost aruncata din scaunul cu rotile pe banda laterala a drumului, apoi lovita de alte doua vehicule", a declarat Paul Shavack, un reprezentant al politiei.

Cand a fost lovita de masini, femeia se intorcea de la cumparaturi. Edith McFarland se mutase in oras in urma cu trei luni, alaturi de fiul ei si de cei doi nepoti.

"A fost un accident, dar nu pleci pur si simplu de langa persoana lovita", a declarat Jeremy, fiul femeii.

"Au ucis-o si au mers mai departe! Ma rog ca cei care au facut asta sa aiba constiinta atat de incarcata incat sa se predea si sa se faca dreptate familiei", a declarat vecina femeii.

Politia nu are o descriere a masinilor care au lovit-o pe femeie, insa audiaza in continuare martori ai accidentului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO