Cruzime fara margini in Craiova: O catelusa gestanta, de doi ani, a fost spanzurata. Cand a fost gasita, puii inca miscau

Ultima actualizare: 15-03-2017 07:13

Imagini de o cruzime rara au fost surprinse intr-o padure de langa Craiova. Un caine din rasa amstaff a fost gasit spanzurat.

Descoperirea macabra a fost facuta de catre un grup de voluntari si iubitori de animale, care au aflat de incident de pe retelele de socializare. Cainele era microcipat, iar oamenii legii au gasit-o cu usurinta pe fosta lui stapana, care, spune ea, l-a incredintat in urma cu un an unui barbat din Dolj. Omul neaga insa ca animalul ii apartie.

Femeie: "In aceasta zona a fost gasita catelusa de rasa Amstaff, microcipata pe numele primei proprietare, spanzurata de copacii respectivi."

In urma cu un an, proprietara catelusei ar fi incredintat-o, se pare, unui barbat din Dolj, care neaga insa ca animalul ii apartine.

Raluca Ionescu, martor: "Nu a avut nicio sansa sa supravietuiasca, intrucat era legata cu sarma de gat, iar sarma de unul dintre puieti."

Catelusa din rasa amstaff avea doi ani si era gestanta. In momentul in care a fost gasita, puii inca mai miscau in burta, spun voluntarii.

Madalina Radulescu, voluntar: "Am asistat la o imagine foarte urata. Nu este prima la care asist. In general rasele acestea de caini sunt folosite la lupte."

Cei care au spanzurat catelusa in padure sunt pasibili de inchisoare de la trei luni la un an.

Amelia Barbu, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj: "Cadavrul femelei din rasa Amstaff a fost predat la DVSA pentru necropsie si stabilirea decesului."

Proprietarii de caini periculosi sunt obligati sa-i declare la sectia de politie de care apartin.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!