Crucificarea lui Iisus, reconstituita in Filipine in Vinerea Mare. Imagini dure cu credinciosi rastigniti in numele credintei


Ultimul update: Marti 07 Aprilie 2015 07:05
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2015 09:22
Categorie: Stiri externe
crucificare

In Vinerea Mare, credinciosii din Filipine au reconstituit extrem de real Drumul Crucii si crucificarea lui Iisus Hristos, inclusiv prinderea mainilor si picioarelor in cuie.

Peste 60.000 de persoane au asistat la evenimentul din capitala Manila, acolo unde trei barbati au acceptat sa fie rastigniti in numele credintei. Ei au fost batuti in cuie si ridicati pe cruci uriase, in fata multimii adunate, relateaza The Mirror.

De asemenea, in cadrul ritualului oamenii sunt biciuiti si batuiti, insa totul se opreste inainte ca acestia sa fie raniti grav. Dupa ce a fost dat de pe cruce, Wilfredo Salvador, in varsta de 50 de ani, a spus ca participarea la eveniment l-a ajutat sa treaca peste o cadere nervoasa pe care a avut-o in urma cu cativa ani.

"Credinta m-a vindecat. Voi continua sa fac asta cat timp voi trai. A fost dureros acolo sus, dar m-am simtit usor. Nu pot sa explic. Credinta mea este foarte puternica", a afirmat Wilfredo pentru AFP.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO